Тук има 447 895 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град Русе, Център •  699 600 EUR • ID 85762799 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща град Русе, ЦентърID: 85762799

Виж на картата
699 600 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 445 m2
  • Етаж
  • ГАЗ
  • ДА
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • Тухла, 85762799
Допълнителна информация:
В непосредствена близост до централния площад и на крачки от брега на река Дунав е разположен прекрасен имот за продажба. Представяме Ви новопостроена триетажна къща, завършена, обзаведена и готова за живеене, подходяща както за голяма фамилия, така и за покупка с цел инвестиция и отдаване под наем като къща за гости. Имотът се намира на тиха уличка, обграден с ограда и поставени дръвчета Туя около цялата къща, които скриват любопитните погледи.
Имотът е застроен върху собствено дворно място от 199 кв. м. , като къщата е с разгъната застроена площ от 445 кв. м. , с изграден двоен гараж.
Разположението на помещенията в къщата е следното:
На първи етаж е разположено просторно открито помещение с прекрасна камина, което представлява просторна всекидневна с трапезария, разделени от красива декоративна стена, с директен достъп до модерна и функционална кухня с големи панорамни прозорци, от където може да излезете и да се насладите на просторен балкон с гледка към градината. За удобство на ползвателите е изградена тоалетна на етажа.
На втория етаж са разположени голям о предверие, три просторни спални, едната от които е със собствено санитарно помещение с вана, допълнително санитарно помещение с площ от 8 кв. м. и гардеробна.
На третия етаж има открито помещение от 45 кв. м. , преустроено като зона за отдих, с поставена билярдна маса, просторна спалня за гости, санитарно помещение и склад.
За удобството на живущите и техните гости на ниво сутерен е създаден просторен салон за празнуване на събития, с невероятна камина за домашен уют. Към етажа има котелно помещение, което може да бъде преустроено в кухня и допълнителен склад за съхранение. Този етаж дава лесен и бърз достъп до гаражите, които са на партерно ниво, с площ от 43 кв. м.
Отоплението на цялата къща е централно, със собствен котел на ГАЗ. Поставени са радиатори и климатици във всяка стая. На покрива са монтирани соларни панели за топла вода. Керемидите са чисто нови, със сменени челни дъски.
Къщата е в отлично състояние и предлага неограничени възможности за забавление или бизнес срещи, а когато решите да излезете навън може да се насладите на лесен за поддръжка двор, с прекрасен навес с барбекю и лятна кухня, подходящ за почивка.
В самия топ център, идеален за разходки, спорт и развлечения. Инфраструктурата и локацията са отлични, на крачки от най- елитните училища и детски градини, в близост до много банки, държавни институции, заведения и магазини.
Имотът е с невероятен потенциал да стане една добра инвестиция. Ако очаквате любов, сигурност, уют, ново начало, ние ви предлагаме да вземете ключа към вашето щастие.

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 08999 666 88

Повече снимков материал и пълно описание можете да видите на www.era.bg/imotinadezhda
Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!

Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО!!!

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЗА ОГЛЕД: 0899966688

Оферта 3801054
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 22:44 на 28 март, 2024 год. Обявата е посетена 32 пъти
Агенция:
Агенция ЕРА ИМОТИ НАДЕЖДА
ЕРА ИМОТИ НАДЕЖДА
град Русе, ул.'Духовно Възраждане' 21

Офис телефони: 0899966688
Телефон: 0899966688

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: